10 års garanti och prisgaranti på alla garage

Som enda garageleverantören i Sverige lämnar Mellby Garage 10 års garanti på sina garage. Dessutom inför Mellby Garage prisgaranti.

Mellby Garage vill med dessa erbjudanden öka kundtryggheten på garagemarknaden. I samarbete med sina leverantörer har Mellby Garage tagit fram en 10 års garanti på sina garage med ingående komponenter. Garantin gäller för hållfasthet, funktion och rötskador.

Samtidigt lanserar Mellby Garage en Prisgaranti. Prisgarantin innebär att om du skulle hitta ett likvärdigt, komplett garage till ett lägre pris hos någon annan leverantör står Mellby Garage för mellanskillnaden och ger dig dessutom 10 % av mellanskillnaden i rabatt.

Med vår prisgaranti vill vi hjälpa kunden att få bästa pris på ett komplett garage. Vi märker att kunder har svårt att jämföra priser på garage från olika leverantörer. Det beror främst på att många leverantörer inte lämnar pris på ett komplett garage. Våra kunder kan känna trygghet i att de får bästa pris på ett komplett kvalitetsgarage och dessutom hoppas vi sätta press på övriga leverantörer att ge kunderna pris på en komplett produkt.

Läs mer om Mellby Garages 10 års garanti och prisgaranti.