Bygg hus med Mellby Hus

Det är många som har byggt villor och fritidshus med vårt smidiga blocksystem. Nu lanserar vi Mellby Hus för att hjälpa fler husbyggare. Hos oss är det du som är arkitekt och bestämmer hur ditt hus ska se ut. Testa att rita ditt hus i vårt ritsystem och skapa snabbt ditt drömhem. Med våra smidiga byggsatser kan du till och med bygga ditt hus själv.

Ett garageföretag som bygger hus

Mellby Garage har sedan starten 1957 levererat många villor och fritidshus. Eftersom vårt byggsystem ger en mycket kostnadseffektiv byggprocess får kunderna en riktigt bra byggnad till en låg kostnad. Vårt byggsystem ger också stora möjligheter att designa ditt boende som du vill ha det. Slutligen är vårt byggsystem anpassat för att man på två personer snabbt skall kunna resa en byggnad och att du därmed kan bygga din bostad själv om du vill. Eftersom förfrågan på villor och fritidshus ökat hos oss har vi nu lanserat ett helt nytt varumärke, Mellby Hus, för att kunna hjälpa fler husbyggare.

Billigare sätt att bygga hus

Vi ser ett stort behov av bostäder i Sverige. I Boverkets senaste rapport pekar man på att det på kort sikt behöver byggas bostäder motsvarande ett drygt Linköping. Samtidigt har kostnaderna för tomt och för att bygga ökat och lånereglerna har blivit tuffare. Därför är det många som efterlyser ett mer kostnadseffektivt sätt att bygga hus. Med vårt blocksystem kan du bygga kostnadseffektivt och om du vill kan du till och med bygga allt själv. Det skapar ett billigare byggande.

Du är arkitekten

Vårt blocksystem fungerar som en stor legolåda. Med den har du näst intill oändliga möjligheter att skapa ditt drömhem. På vår nya webbplats kan du själv rita din bostad och du kan känna dig trygg med att allt du kan rita är konstruerat enligt gällande byggregler.

Riktiga garantier

Vi lämnar som enda husföretag i Sverige skriftlig byggnormsgaranti, en garanti på att den färdiga byggnaden uppfyller alla gällande krav enligt svensk bygglagstiftning. Det är en stor trygghet för dig som kund att vi som leverantör tar ansvar för vår produkt. Dessutom får du vår generösa 10-årsgaranti och prisgaranti.

Skapa ditt drömhem med Mellby Hus