Välkommen till vår nya fabrik i Vårgårda

Vi har byggt en helt ny fabrik i Vårgårda och flyttar både produktion och kontor under semestern. Från och med den 7 augusti 2017 kommer vi att köra full produktion och även ta emot kunder i våra nya lokaler.

Satsningen på en ny fabrik är en följd av att vi under de senaste åren vuxit mycket kraftigt. Efterfrågan på våra garage har mer än fyrdubblats och vi har även utvecklat vårt produktområde med garageinredning och garageportar. Med vår nya fabrik har vi nu skapat möjlighet att möta den ökade efterfrågan, effektivisera våra flöden och kunna växa vidare som Sveriges största garageleverantör.

Effektivare produktion

Den nya fabriken har optimerats för en effektiv produktion vilket gör att vi kan fortsätta att garantera marknadens bästa pris för ett godkänt och riktigt garage. Med kapacitetshöjningen kommer vi kunna möta upp fortsatt ökande produktionsvolymer och hjälpa fler kunder att skapa sitt drömgarage.

Kom in och prata garage

Har du vägarna förbi Vårgårda eller vill komma och hälsa på oss och prata garage så är du alltid varmt välkommen. Vår nya utställning med garageinredning och visning av byggdelar för ditt garage står klar. Våra garageexperter hjälper dig med ditt garage eller carport och kan visa och tipsa om smart garageförvaring.

Välkommen till oss på Mellby Garage!