Hemmakontor och garage i ett

I dagens läge är det många som jobbar hemifrån, men det är inte alla som har ett hemmakontor. Slå två flugor i en smäll och bygg ett garage med hemmakontor i ett.

Sitter du numera och jobbar vid köksbordet eller i soffan? Bygg ett garage med tillhörande hemmakontor. Då får du ett riktigt kontor, endast några meter bort. Vips, så lämnar du hemmet och får gå till ditt kontor. Hemma men borta. Vi har flera alternativ för dig som vill fixa den här smarta lösningen för ett mer bekvämt hemmakontor.

Garage med övervåning – Kombinera ett dubbelgarage med en övervåning som enkelt kan inredas med skrivbord och hyllor för ett smart hemmakontor. Blir det inte aktuellt med hemmakontor längre fram kan du enkelt bygga om till gästrum eller varför inte ett boende för tonåringarna. Ett garage med övervåning är en smart investering.

Bygg ett dubbelgarage och gör ena delen till hemmakontor, andra till förvaring för bil och prylar. Antingen väljer du två garageportar, en stor garageport eller en garageport och en dörr in till garaget. Möjligheterna är många och vi hjälper dig att skapa ditt drömgarage. Det finns också en hel del olika tak. Vilket passar bäst till ditt hus?

Skicka in din offertförfrågan idag så hjälper vi dig med dina önskemål.