Planera ditt garage i RoomSketcher – enkelt och roligt

Den stora frågan när man ska bygga sitt garage är "Kommer jag att få plats med allt"? Med smarta verktyg som RoomSketcher kan du rita upp ditt garage i 3D och placera in bilar, cyklar och förvaring. Enkelt och riktigt roligt.

En av de vanligaste funderingarna när man ska bygga garage är storleken. Vad måste rymmas och hur stort utrymme behövs? En yta är alltid mer överskådlig när man ser den uppritad och vi vill därför tipsa om gratisprogrammet RoomSketcher. Det finns både som webbapplikation och som app eller program att ladda ner till datorn.

Provparkera bilen i 3D

Med RoomSketcher kan du enkelt kan rita upp ditt garage och placera ut dörrar och fönster. Det finns även mängder med möbler som är klara att dra och släppa där du vill ha dem. De har dessutom flera bilmodeller som kan användas som “möblemang”, liksom andra tillbehör som grillar och sommarmöbler. Det är perfekt när du vill se hur mycket yta du behöver för förvaring eller om du vill se hur stor plats bilen tar.

Planera garage med RoomSketcher

Vi har i ritningen ovan ritat upp ett dubbelgarage med förråd som är 7,5 x 9,7 meter och planerat in både arbetsyta och förvaring. 

Ta en rundtur i live 3D – klicka här och upplev det i högupplöst 3D

Testa gärna att planera ditt garage och skicka in en förfrågan till oss för att få bästa pris på ditt garage. Vill du ha råd och hjälp med ditt garage så får du gärna ringa oss på 0322-418 00 eller maila på info@mellbygarage.se.