Garage i byggsats eller nyckelfärdig byggnad

Mellby Garage erbjuder två olika byggsystem så du kan bygga ditt garage på det sätt som passar dig bäst.

Vilket byggsystem du än väljer får du ett riktigt garage med marknadens bästa garantier och en leverans som alltid är komplett – direkt till byggplatsen.

Byggsats – ett smidigt byggsystem

Det garage i byggsats vi levererar hem till din tomt är lättmonterad och anpassad för självbyggare. Eftersom våra väggblock håller den högsta ”färdiggraden” på marknaden tar det också kortast tid att montera. Därmed blir inte bara byggsatsen utan hela garageprojektet billigare.

Våra byggsatser med väggblock består av färdiga byggelement som är 1,20 meter breda och som enkelt kan hanteras av två personer. Väggblocken levereras med eventuella dörrar och fönster monterade, om ej annat anges. Väljer du ett isolerat garage kommer blocken med isolering och fuktspärr monterad. Alla komponenter hanteras smidigt utan behov av byggkranar. På följesedeln står det i vilket paket eller kolli som materialet ligger paketerat.

Garage i byggsats (blocksystem)

En vecka innan leveransen skickar vi utförliga monteringsbeskrivningar så att du lugn och ro kan titta igenom anvisningen och ha möjlighet att kontakta oss med eventuella frågor innan leverans.

Det går snabbt och lätt att bygga ett Mellbygarage. Fråga oss gärna när du har bestämt dig för vilket garage du vill bygga så kan vi tala om den beräknade byggtiden.

Nyckelfärdigt – allt monterat och klart

För dig som vill köpa ett riktigt garage till bästa pris och vill slippa att jobba med det själv har vi tagit fram nyckelfärdig leverans av våra garage.

Vi tar då hand om markarbete, grundläggning, leverans av garage och montering. Med våra duktiga entreprenörer kan vi erbjuda den här lösningen över i stort sett hela Sverige. Fråga oss gällande nyckelfärdig leverans för att få ett pris på vad hela projektet kommer att kosta. Du slipper göra fler upphandlingar och får en faktura på hela projektet.