Garage i byggsats eller nyckelfärdig byggnad

Mellby Garage erbjuder tre olika byggsystem så du kan bygga ditt garage på det sätt som passar dig bäst.

Vilket byggsystem du än väljer får du ett riktigt garage med marknadens bästa garantier och en leverans som alltid är komplett – direkt till byggplatsen.

Byggsats – ett smidigt byggsystem

Bygga garage - Blocksystem från Mellby GarageDet garage i byggsats vi levererar hem till din tomt är lättmonterad och anpassad för självbyggare. Eftersom våra väggblock håller den högsta ”färdiggraden” på marknaden tar det också kortast tid att montera. Därmed blir inte bara byggsatsen utan hela garageprojektet billigare.

Våra byggsatser med väggblock består av färdiga byggelement som är 1,20 meter breda och som enkelt kan hanteras av två personer. Väggblocken kan väljas med eventuella dörrar och fönster monterade. Väljer du ett isolerat garage kommer blocken med isolering och fuktspärr monterad. Alla komponenter hanteras smidigt utan behov av byggkranar. På följesedeln står det i vilket paket eller kolli som materialet ligger paketerat.

En vecka innan leveransen skickar vi utförliga monteringsbeskrivningar så att du lugn och ro kan titta igenom anvisningen och ha möjlighet att kontakta oss med eventuella frågor innan leverans.

Det går snabbt och lätt att bygga ett Mellbygarage. Fråga oss gärna när du har bestämt dig för vilket garage du vill bygga så kan vi tala om den beräknade byggtiden.

Nyckelfärdigt – allt monterat och klart

För dig som vill köpa ett riktigt garage till bästa pris och vill slippa att jobba med det själv har vi tagit fram nyckelfärdig leverans av våra garage.

Vi tar då hand om markarbete, grundläggning, leverans av garage och montering. Med våra duktiga entreprenörer kan vi erbjuda den här lösningen över i stort sett hela Sverige. Fråga oss gällande nyckelfärdig leverans för att få ett pris på vad hela projektet kommer att kosta. Du slipper göra fler upphandlingar och får en faktura på hela projektet.

Precut – färdigkapat lösvirke

Mellby Garage erbjuder den händige kunden möjligheten att köpa sitt drömgarage i byggsystem med färdigkapat lösvirke. Det är både enklare och mer kostnadseffektivt än att handla traditionellt lösvirke från byggvaruhandeln. Du slipper dels alla resor till bygghandeln men framför allt att kapa bort material som du har betalat för.

Bygga garage - Färdigkapat lösvirke precut från Mellby Garage

Leveransen sker till byggplatsen med allt det material som du behöver, förkapat och packat i byggordning. Dessutom får du marknadens bästa garantier med 10 års garanti på allt ingående material, skriftlig byggnormsgaranti och prisgaranti.

Du kan givetvis också beställa en komplett materialsats för grunden.

Läs mer om våra grundpaket

Kontakta oss för mer information om färdigkapat lösvirke

 

Byggsystem – lösvirke precut från Mellby Garage