Fönster - tillval

Kan väljas monterade i väggblocken. Välj själv hur många fönster och vilken utformning du vill ha för att få rätt ljusinsläpp i ditt garage och för att få rätt utseende på garagebyggnaden.

Fönster gör stor skillnad på hur en byggnad upplevs och vi hjälper gärna till för att du skall få ett garage som passar ditt användande och smälter in med övriga hus på tomten. Vi samarbetar med Elitfönster som är Sveriges största fönstertillverkare. För att se mer av Elitfönsters utbud, besök www.elitfonster.se

Som standardtillval i våra garage har vi valt ut några fönstertyper av Elitfönster 2-glas isolerruta:

900×600 mm – Överhängt

900×1200 mm – Sidohängt

500×1900 mm – Fast karm

Karm och båge till samtliga dessa fönster är vitmålade (S0502-Y). Droppbleck av vit färdiglackerad stålplåt ingår och är monterade från fabrik vid monterade fönster. Se bildexempel nedan.

Välj fönster med eller utan spröjs för att få den still du vill ha.

Halvmånefönster – tillval

Levereras monterade i gavelspetsen.

Halvmånefönster från Elitfönster kan fås både som dekorfönster (1-glas) eller isolerat fönster (2-glas). Ger extra ljusinsläpp och är en vacker dekor till gavelspetsen. Fönsterdimension BxH 1000×500 mm med spröjs, vitmålad.

Halvmånefönster garage

Takfönster – tillval

För extra ljusinsläpp i din byggnad finns olika typer av takfönster från Elitfönster som tillval. Dessa takfönster passar ”garage med övervåning 1,5 plan”, ”garage med loft” eller ”garage med saxtakstol”. Fråga oss så lämnar vi pris.

Takfönster