Prisgaranti

När du köper ett Mellby-garage får du alltid ett komplett kvalitetsgarage. Vi är dessutom säkra på att du får det bästa priset när du handlar av oss.

Vi har prisgaranti på samtliga våra garage. Skulle du hitta ett likvärdigt garage billigare hos någon annan leverantör står vi för mellanskillnaden och ger dig dessutom 10 % av mellanskillnaden i rabatt. Ta vår hjälp att jämföra olika erbjudanden så vet du att du tar ditt beslut på rätt information och jämför likvärdiga leveranser. Det är i bland mycket material som saknas i en konkurrerande offert och det blir oftast dyrare att komplettera för att få ett färdigt garage.

Mellby Garage prisgaranti

När du får pris på ett Mellby-garage räknar vi alltid på ett komplett kvalitetsgarage som uppfyller gällande byggnormer. Du väljer så klart vad som ska ingå och kan känna dig trygg att förutom bortvalt material är ett Mellby-garage alltid komplett. För att du ska veta att allt är medräknat lämnar vi dessutom alltid pris på frakten.

Det finns många aktörer på garagemarknaden, priset på tillsynes likvärdiga produkter kan skilja kraftigt. Det är för en privat person i stort sett omöjligt att jämföra olika erbjudanden eftersom materialbeskrivningar och information om vad som medföljer ofta är knapphändig. En del leverantörer skriver exempelvis att det är ett blocksystem när dom egentligen levererar skärmväggar som är mindre kompletta och tar längre tid att montera. Det finns också många leverantörer som inte uppfyller byggnormerna och som levererar direkt farliga byggsatser som inte får sättas upp i Sverige.

Vi vill hjälpa dig att jämföra ”äpplen med äpplen” så du kan ta ett beslut grundat på rätt information. Därför hjälper vi gärna till att göra en prisjämförelse. Får du ett pris av en konkurrerande leverantör (blocksystem, lösvirkessnickare eller byggvaruhandel) som uppfyller kraven nedan, sänd det till oss så hjälper vi dig att visa vad som skiljer i offerterna och vilket pris som är det lägsta för ett komplett garage.

Med vår prisgaranti kan du göra ett tryggt val. Skulle du hitta ett likvärdigt garage till ett lägre pris hos någon annan leverantör står vi för mellanskillnaden och ger dig dessutom 10 % av mellanskillnaden i rabatt.

Prisgarantin förutsätter

  • Att du kan visa upp en skriftlig offert från någon annan svensk leverantör med ett lägre pris på ett komplett, likvärdigt garage med samma kvalitet där byggnaden uppfyller gällande byggnormer (BBR).
  • Prisgarantin gäller för offerter från annan leverantör som lämnats en månad innan och en månad efter vårt offertdatum.
  • Prisgarantin gäller ej för frakt.
  • Erbjudandet som du jämför med skall vara ett publikt erbjudande och får inte gälla personliga rabatter eller erbjudanden.