Garage som byggsats, färdigkapat, blocksystem eller nyckelfärdigt

Mellby Garage erbjuder tre olika byggsystem så du kan bygga ditt garage på det sätt som passar dig bäst.

Vilket system du än väljer får du ett riktigt garage med marknadens bästa garantier och en leverans som alltid är komplett, direkt till byggplatsen.

Blocksystem

Bygga garage - Blocksystem från Mellby GarageByggsatsen vi levererar hem till din tomt är lättmonterad och anpassad för självbyggare. Eftersom våra väggblock håller den högsta ”färdiggrad” på marknaden tar det också kortast tid att montera våra väggar och därmed blir inte bara byggsatsen utan hela garageprojektet billigare.

Våra väggblock består av färdiga byggelement som är 1,20 m breda och som enkelt kan hanteras av två personer. Väggblocken kan väljas med eventuella dörrar och fönster monterade. Väljer du ett isolerat garage kommer blocken med isolering och fuktspärr monterad. Alla komponenter hanteras smidigt utan behov av byggkranar. På följesedeln står det i vilket paket/kolli som materialet ligger paketerat.

En vecka innan leveransen skickar vi utförliga monteringsbeskrivningar så att ni som kund i lugn och ro kan titta igenom anvisningen och ha möjlighet att kontakta oss med eventuella frågor innan leverans.

Det går snabbt och lätt att bygga ett Mellbygarage. Fråga oss gärna när du har bestämt dig för vilket garage du vill bygga så kan vi tala om den beräknade byggtiden.

Nyckelfärdigt

För dig som vill köpa ett riktigt garage till bästa pris och vill slippa att jobba med det själv har vi tagit fram nyckelfärdig leverans av våra garage.

Vi tar hand om markarbete, grundläggning, leverans av garage och montering. Med våra duktiga entreprenörer kan vi erbjuda den här lösningen över i stort sett hela Sverige. Fråga oss på nyckelfärdig leverans för att få ett pris på vad hela projektet kommer att kosta. Du slipper göra fler upphandlingar och får en faktura på hela projektet.

Precut – färdigkapat lösvirke

Mellby Garage erbjuder den händige kunden möjligheten att köpa sitt drömgarage i färdigkapat lösvirke. Det är både enklare och mer kostnadseffektivt än att handla traditionellt lösvirke från byggvaruhandeln och du vet att du får ett riktigt konstruerat garage i en leverens som är komplett med marknadens bästa garantier.

Förkapat, komplett och packat i byggordning

Bygga garage - Färdigkapat lösvirke precut från Mellby GarageMed vår precut-leverans får du inte bara ett kvalitetssäkrat garage till bästa tänkbara pris. Du slipper alla resor till bygghandlen och att sen stå och kapa bort material som du har betalat för.

Du får en leverans till byggplatsen med allt det material som du behöver för att bygga ett riktigt garage förkapat och packat i byggordning. Dessutom får du marknadensbästa garantier med 10 års garanti på allt ingående material, skriftlig byggnormsgaranti och prisgaranti.

Du kan givetvis också beställa en komplett materialsats för grunden.

Läs mer om våra grundpaket

Kontakta oss för mer information om färdigkapade lösvirke

Bygga garage - Färdigkapat lösvirke precut från Mellby Garage