Billigare än lösvirke!

Somliga påstår att det billigaste sättet att bygga ett garage är att bygga det i lösvirke. Det har varit sant men endast i det fall du själv ska bygga garaget och räknar din tid som ”gratis”. Nu stämmer det inte alls.


Här listar vi de billigaste alternativen att bygga ett garage som är godkänt enligt svensk bygglagstiftning och förklarar varför.

Mellby Garage blocksystem

Om du inte tänker sätta upp garaget själv och räkna din egen tid som gratis är detta det billigaste sättet att köpa och uppföra ett godkänt garage. Allt jobb som vi kan göra i vår fabrik blir billigare än om en snickare ska bygga det på plats. Det beror på att vår effektiva produktion är snabbare, varpå arbetstiden kapas avsevärt och därmed kostnaden. Mellby Garage har prisgaranti, 10 års garanti och byggnormsgaranti. Du kan alltså vara trygg med att ditt garage uppfyller kraven enligt svensk bygglagstiftning. Det är viktigt för dig att veta eftersom det enligt svensk lagstiftning är ditt ansvar och inte leverantörens.

– Så möter du en snickare som erbjuder sig att bygga ett garage i lösvirke, kräv att han köper ett garage i blocksystem från Mellby Garage. Det är det billigaste alternativet och du får garanterat en byggnad som uppfyller alla krav enligt svensk bygglag.

Mellby Garage precut

Ska du själv sätta upp garaget och räknar din egen tid som gratis ska du bygga det med vårt färdigkapade lösvirke (precut). Du får en leverans med allt du behöver – in till sista spik. Allt är packat i byggordning och du slipper kapa och slänga spill som du betalt för. Att köpa ett garage i vårt precut är billigare än att köpa lösvirke från byggvaruhandeln eller brädgården. Mellby Garage är Sveriges största garageleverantör det gör oss till en stor inköpare av material till garage. Som du säkert förstår har vi väldigt bra inköpspriser. Dessutom vet vi exakt hur mycket material som ska med till varje garage och du behöver inte betala för mer. Du får vår 10 års garanti, skriftlig bygglovsgaranti och prisgaranti. Tryggare kan det inte bli!

Till sist, skulle du få ett erbjudande som verkar bättre, skicka in offerten till oss och kolla med vår prisgaranti. Vi går igenom offerten och ser så att du har fått pris på ett komplett garage. Skulle det vara billigare än ett motsvarande Mellby-garage så bjuder vi på mellanskillnaden. Dessutom får du 10% av mellanskillnaden i rabatt!

Läs mer om våra garantier 

Läs mer om hur du bygger ett garage billigt