Säljare för Sveriges största garageleverantör

Vi söker just nu en duktig säljare. Bli en i gänget hos Sveriges största garageleverantör.


Mellby Garage AB är Sveriges största garageleverantör. Vi hjälper våra kunder att få ett riktigt garage som är anpassat efter deras behov till bästa pris. Med vårt flexibla byggsystem kan vi bygga över 5 miljoner varianter av garage och carportar. Vi har ett starkt varumärke och produkter som håller högsta kvalitet på marknaden. Vi har även marknadens bästa garantier och en fantastiskt hög kundnöjdhet. Mellby Garage växer kraftigt och vi behöver nu ytterligare en duktig säljare till vårt team.


Du är en duktig säljare med högt arbetstempo som är van att använda telefonen som ditt säljredskap. Våra kunder kontaktar oss för att de är intresserade av vår produkt. Ditt jobb blir att hjälpa kunden att skapa sitt drömgarage. Du har ett intresse för byggnation och har gärna lite erfarenhet av att bygga eller renovera själv. Vi kommer att utbilda dig till garageexpert.

Som säljare trivs du med att jobba med konsultativ försäljning där fokus ligger på att hjälpa kunden till bästa lösningen. Du skall även vara bra på att driva försäljningsprocessen från början till slut och att arbeta med uppföljningar. En god förmåga att sätta mål och en vinnarinstinkt förutsätts. Du skall ha mycket god datorvana, god förståelse för Excel och erfarenhet av att jobba i ett säljsystem.

Du kommer att vara placerad på vårt huvudkontor i Vårgårda. Här sitter du i vår nybyggda anläggning med kontor och produktion. Vi erbjuder dig en heltidstjänst med fast lön. Mellby Garage är ett kraftigt växande företag och för rätt person finns goda möjligheter till utveckling. Framförallt erbjuder vi dig ett utmanande och roligt jobb med en riktigt bra produkt som vi alla känner stolthet över. Självklart även med ett härligt gäng jobbarkompisar.

Vi genomför intervjuer löpande och vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt.

Maila din ansökan med personligt brev och CV till fredrik@mellbygarage.se

Vid eventuella frågor om tjänsten skicka ett mail till vår marknadschef Fredrik Sahlberg, fredrik@mellbygarage.se