Logotyp

Attefallsgarage

Förslaget om Attefallshus är antaget! Vi kan nu hjälpa våra dig att bygga Attefallsgarage om max 25 kvadratmeter bygglovsfritt.

Vårt flexibla byggsystem ger dig fantastiska möjligheter att skapa ett Attefallsgarage som passar dina önskemål. Med vårt blocksystem som håller den högsta prefabgraden på marknaden går det också riktigt snabbt att bygga ditt Attefallsgarage.

Mer information

Du väljer takutformning och storlek och kan därefter välja dörrar, fönster, garageport m.m. för att få en byggnad som passar just för din tomt och dina önskemål. Som vanligt får du alltid pris för ett komplett garage, 10 års garanti, byggnormsgaranti och prisgaranti.

Vad gäller för Attefallsgarage?

För att få uppföra ett Attefallsgarage utan bygglov krävs att garaget är max 25 kvadratmeter stort och placeras minst 4,5 meter från tomtgräns. Garaget kan få placeras närmare tomtgräns om du får skriftlig granngodkännande. En bygganmälan måste dock göras. Från den 2 juli är det fritt fram att börja bygga!

Utforma ditt Attefallsgarage

Du väljer den takutformning bland alla våra enkelgarage som passar dig bäst. Sen kan du anpassa ditt Atterfallsgarage som du vill ha det. Kontakta oss gärna så hjälper vi dig att ta fram ett riktigt bra Atterfallsgarage som passar dina behov.

Här kan du läsa mer om våra olika modeller av enkelgarage Välj en storlek om max 3,9 x 6.1 m för att få ett Atterfallgarage

Sveriges billigaste Attefallsgarage

Vi har även tagit fram en billig lösning på Attefallsgarage som kan köpas i vår webbshop till ett oslagbart pris. Sveriges billigaste garage och inga bygglovskostnader – kan det bli bättre? – Skulle vara att du även får våra generösa garantier!

Läs mer och beställ Sveriges billigaste garage

Pris komplett från

57 050 kr*

Priset är inkl. moms, exkl. frakt.
Läs mer om priset

Bli en garageexpert med Garagebloggen

Upptäck mer i Garagebloggen