Sveriges största garageleverantör byter utseende

Nu lanserar vi vår nya logotyp. Den kommer att implementeras under början av året och får genomslag på samtliga våra produktområden och marknader.

I över 60 år har Mellby Garage levererat garage till den svenska marknaden. Vårt erbjudande har utvecklats och vi är idag inte bara Sveriges största leverantör av garagebyggnader utan förser även våra kunder med garageinredning och garageportar. Med vår nya logotyp hoppas vi att fortsätta utvecklingen av vårt erbjudande och kännedomen om Mellby Garage.

Vi har satsat på att göra riktiga garage som uppfyller svensk bygglagstiftnings alla krav och som har marknadens bästa garantier. I kombination med att ha de bästa priserna för ett godkänt garage har det lett till att Mellby Garage har vuxit kraftigt och håller en stabil plats som Sveriges största garageleverantör.

Ökat behov av smart förvaring

Under 2016 har vi även byggt upp ett starkt erbjudande inom garageinredning. Vi ser en tydlig trend och stor efterfrågan på snygg och smart inredning som underlättar förvaring av allt från bilvårdsprodukter till verktyg, trädgårdsredskap, hobbyprodukter med mera.
Dagens hus med allt öppnare planlösningar skapar ett behov av bra förvaring och garaget är den byggnad som med rätt inredning kan lösa detta behov. I vår webbshop har vi samlat de bästa lösningarna på marknaden och har även ett stort utbud av egna produkter under vårt egna varumärke.

Montering och hemleverans

Vi har även byggt ett starkt utbud av garageportar och tillbehör av högsta kvalitet. Vi erbjuder hemleverans och vill du ha hjälp med monteringen löser vi självklart det åt dig. Allt handlar du enkelt genom vår webbshop.

Håll utkik efter år nya logotyp om du vill ha garageprodukter av hög kvalitet till bästa pris.